Ik heb veel ervaring, want ik ben een versterker rep voor een groot elektronica bedrijf dat de meerderheid van de versterker ontwerp voor high-end elektronische versnelling doet. We houden allemaal van onze versterkers, maar er zijn bepaalde degenen die de zwaarste zijn en we worstelen allemaal met hen en worstelen om erachter te komen op de juiste manier om ze te benaderen. Ik ben gekomen om een beslissing die ik zal delen met u hoe ik aanpak en omgaan met een heleboel versterkers die ik ontvang.

Een van mijn meest succesvolle versterker ontwerpen is een 12Wpc, hoge output, subwoofer op basis van hoge frequentie, eindversterker en luidspreker. Deze versterker is ontworpen om te worden gebruikt op het thuisbioscoopsysteem. Ik heb het genomen om meer dan een dozijn partijen om het te pronken en ik ben uitgenodigd op een paar tv-shows ook. In het belang van transparantie zal ik u vertellen dat ik zeer succesvol ben geweest in het verkrijgen van verschillende versterkerbedrijven om deze luidsprekers voor mij te ontwerpen en te bouwen.

Ik ben geboren in Amsterdam en opgegroeid in Nederland. In 2014 besloot ik hier te verhuizen om mijn eigen bedrijf te starten en verhuisde ik naar Nederland.

Nederland is een land dat heel openstaat voor verschillende culturen, culturen met een ander wereldbeeld en culturen die geen eigen systeem hebben. Ik denk dat deze diversiteit het mooiste ter wereld kan zijn. Als je in een land woont en er is deze diversiteit, heb je een andere kijk op het leven. Ik ben zeer geïnteresseerd in de geschiedenis en architectuur van dit land en ik wil interessante dingen vinden die ik er niet van weet. Dus in 2015 ging ik onderzoek doen en de geschiedenis van de stad Amsterdam vinden. Ik kwam erachter dat de stad werd opgericht in 1283. In 1421 probeerden de Nederlanders Engeland te veroveren, maar de Engelsen vochten terug, waardoor Oranje uit Engeland werd verdreven.

Mijn motto is simpel: Als het legaal is, zullen we het dekken.

Dus besloot ik dit artikel te schrijven omdat ik een artikel zag in een Nederlands tijdschrift over versterkers uit Japan (het artikel is getiteld "Hoe basgitaar te spelen op een versterker".) Ik besloot om het te controleren voor mezelf. Ik had gelezen dat de meeste Japanse versterkers hebben zeer weinig winst ten opzichte van de concurrentie in de Verenigde Staten (dus, de Japanners zijn echt proberen om ons te verslaan in de gitaar afdeling. Dat zie ik niet graag. Maar wat ik vond was dat de meeste van de Japanse versterkers die er zijn, hebben echt goede kwaliteit. Ik had iets gevonden dat me geïntrigeerd had. Dus besloot ik om een beetje onderzoek te doen en een beetje meer te weten te komen over de Japanse versterkermarkt. Nu is dit niet een goedkoop stuk kit dus, hoe meer informatie je delen, hoe beter.