Dus presenteren we deze round-up van de meest nuttige versterker testapparaten.

Als u ons niet gelooft en geen goede, betaalbare testapparatuur vinden, zijn wij hier om u te laten zien. We hebben al enkele jaren de beste versterkerapparatuur getest en beoordeeld, waaronder, maar niet beperkt tot, de Beste Versterker ter wereld (2011) en de meest veelzijdige versterker op de markt (2012). Naar onze mening is er een betere versterker in elke categorie, van prijs tot geluid, dus ga naar buiten en bekijk wat echt geweldig is. Al onze versterker reviews zijn gebaseerd op onze eigen ervaring en analyse, en al onze tests zijn gebaseerd op echte gebruikersbeoordelingen van tevreden gebruikers. We vertrouwen niet op "certificeringen" van fabrikanten en nemen geen geld aan van de fabrikanten van versterkers. Wat zijn de beste versterkertestapparatuur? Ten eerste, de eerste vraag die we willen beantwoorden is dit: Is het goedkoop genoeg om te kopen? Ons antwoord is: "Ja, het is goed genoeg om te kopen". We willen ook iets verduidelijken dat heel belangrijk lijkt.

Te vaak mensen die op zoek zijn naar een versterker te kopen vinden ze niet krijgen een volledig beeld. Dit bericht is een poging om u allen een meer realistische weergave van hoe ze werken en hoeveel het kost. We doen het met behulp van echte versterkerbeoordelingen, die gebaseerd zijn op de beweringen van de fabrikant. Voor degenen onder u die meer informatie willen, u onze diepgaande versterker reviews lezen (zie hier) en een gedetailleerde versterker review van de KVR Audio SABRE7 (klik hier ). We hebben ook een uitgebreide gids voor het kopen van een versterker (klik hier ). En zoals altijd horen we graag van je. U uw opmerkingen achterlaten in het commentaar hieronder, lid worden van onze Facebook fan pagina of ons bereiken via e-mail (zie hieronder). Als u op zoek bent naar beoordelingen die versterkers dekken op een budget (maar nog steeds veel detail), hebben we een voor u. We bekijken de beste budgetversterker onder de £ 250. We hebben het getest met de meest populaire budget hoofdtelefoons, en de duurste.

U de regels hier lezen.

Dus als je begint na te denken over het kopen van een versterker die je leven gemakkelijker zal maken, is het belangrijk om uit te vinden wie het bedrijf daadwerkelijk leidt. Als je niet weet wie er echt achter de versterker zit, zit je in het donker. Hier zijn enkele van de topmerken waar we je graag over willen vertellen. 1. Sennheiser De Sennheiser HD 880 hoofdtelefoon behoren tot de meest populaire hoofdtelefoons op de markt. Deze hoofdtelefoon is zeer geschikt voor studiogebruik en ze zijn ook zeer betaalbaar voor dagelijks gebruik. U pick-up een paar voor ongeveer $ 100 en ze zijn al meer dan 50 jaar. 2. Hoofdruimte HeadRoom is een online retailer die een brede selectie van hoge kwaliteit hoofdtelefoons op voorraad tegen een betaalbare prijs. Ze staan bekend om hun geweldige geluidskwaliteit en ze zijn geweldig voor gaming. 3. SoundStage De soundstage is een belangrijk onderdeel van elke hoofdtelefoon.