Home About

About

Natuurlijk doen is suf en saai? Nee hoor! Laws of Life staat vol praktische tips, recepten en how-to’s om je drukke moderne leven vol gemakken, die je echt niet hoeft op te geven, te combineren met gezonde, groene, milieu- en diervriendelijke keuzes. Omdat ‘groen doen’ niet zo lastig hoeft te zijn.

Waarom Laws of Life?

Met dit kleine hoekje van het internet hoop ik je te inspireren groenere keuzes te maken voor jezelf, maar ook voor onze planeet. Ik ben een aspirant moderne hippie, DIY uitprobeerster, pakjes-en-zakjes-vrije hobby chef, kokosoliefanaat, gebruikster van dierproefvrije producten, beginnend minimalist en natuurlijke beauty junkie. Tegelijkertijd houd ik van luxe verzorgingsproducten, hoge hakken, af en toe een vette hap en een wijntje of drie op zijn tijd.

Met Laws of Life wil ik laten zien dat die twee kanten van het leven echt wel met elkaar te combineren zijn, dat natuurlijke alternatieven absoluut niet betekenen dat je ergens op hoeft in te leveren, dat een gezonde levensstijl niet wil zeggen dat je nooit meer iets lekkers mag, dat minimaliseren veel rust geeft en dat groene keuzes maken je een goed gevoel geven. En dat dat allemaal gecombineerd kan worden met een flinke dosis humor.

Wat je hier zoal kunt lezen

Er is hier voor ieder wat wils. Of je nou op zoek bent naar een lekker en gezond recept om de dag mee te beginnen of vanavond op tafel te toveren, maar ook als je op zoek bent naar de ideale gezonde en misschien zelfs suikervrije snack om die vreetkick mee te stillen.

Zin om je handen uit de mouwen te steken? Maak dan eens een heerlijke scrub of een voedende crème met één van de do it yourself (DIY) ideeën.

Ook zo een hekel aan schoonmaken? Dan kunnen we elkaar de hand schudden, maar het goede nieuws is dat schoonmaken in ieder geval chemicaliën-vrij kan. [/columns]

En bij een plotselinge aanval van schoonmaak-ontwijkend-gedrag kun je lekker achterover gaan zitten om een uitgebreid en onderbouwd artikel te lezen over gezondheid gerelateerde onderwerpen.

Voor de dames die een beetje klaar zijn met al die chemische zooi is er het beautyhoekje vol artikelen over natuurlijke schoonheid. Andere tips, tricks, ideeën, hersenspinsels, voornemens en huishoudelijke mededelingen deel ik, tot slot, hier.

Lijkt het je leuk om contact te houden en updates te ontvangen over nieuwe artikelen, dan kan dat via Facebook, Instagram en Pinterest. Daarnaast  ben ik natuurlijk ook per mail bereikbaar via het contactformulier.